Dofta gott efter dyk och dusch

Det finns kanske inget bättre än den välbehövliga och efterlängtade duschen efter ett långt träningspass i simhallen. Det varma vattnet som forsar ner över huvudet och för bort doften av klor till ingenmansland. Det väldoftande skummet som du därefter omfamnar din kropp med, lämnar dig med en härlig känsla i kropp och själ. Doften av klor är således ett minne blott.

Att välja den rätta doften

Med din doft kan du berätta för din omgivning vem du är. Vad du väljer att dofta är givetvis en smaksak. Men de flesta vill helst inte dofta klor utanför simhallen vilket leder till att du som dykare med noggrannhet vill använda både duschkräm och parfym för att inte ha kvar klordoften som annars lätt stannar kvar på kroppen. Men det är inte lätt att hitta den där perfekta doften på sina produkter.

Att först och främst känna till vilka typer av dofter som passar just din egen personliga kroppsdoft är a och o. Vissa personer doftar kryddigt, andra sött och andra blommigt. Du kanske vet vad du själv doftar? Det kan göra det lättare för dig att hitta rätt i djungeln av dofter. Sedan utgår du ifrån det när du söker efter dofter och du lär finna den perfekta.

Ta en titt här och hitta din doft.